Корпорація «УкрАВТО» - лідер українського автомобільного ринку, презентувала новий бренд, розширивши і так значний портфель брендів, які представляє компанія в Україні. 
 Зустрічайте найгучнішу прем’єру цієї осені – JETOUR. Це суббренд вже давно знайомої на ринку України компанії Chery Automobile Co. Ltd., створений у 2018 році підрозділом холдингу Chery Commercial Vehicle Company. Під цією назвою дочірнє підприємство випускає сучасні кросовери, універсали та електромобілі, базуючись на накопиченому за понад 20 років досвіді у виробництві автомобілів, з урахуванням власних розробок міжнародної команди фахівців. Першочергово цей бренд було націлено на внутрішній ринок КНР, проте нещодавно він також розпочав міжнародну експансію у країни Азії, Латинської Америки, а відтепер він представлений і в Україні. 
 
Назва бренду складається з двох китайських ієрогліфів, що походять із класичної китайської літератури та означають «успішна кар’єра» та «Світ повертається в одне і те ж місце, але різними шляхами». JET + TOUR, перекладається буквально як «зручна подорож», що відповідає філософії бренду.
В Україні наразі модельний ряд бренду представлено однією моделлю – кросовером JETOUR X70. Це семимісний автомобіль, побудований на перевіреній платформі Chery Tiggo 8, що комплектується надійним 1,5 літровим бензиновим турбо-двигуном з системою зміни фаз газорозподілу потужністю 147 к.с. і крутним моментом у 210 Нм та комплектується на вибір або 5-ти ступеневою механічною або 8-ми ступеневою автоматичною трансмісією. 
Екстер'єр
Новинка отримала цілком самобутній дизайн, як ззовні так і всередині. Намагаючись створити автомобіль, що буде до вподоби широкій аудиторії, дизайнери звернулися до класичних художніх рішень, доповнивши їх яскравими сучасними акцентами. Важливо відмітити, що окрім естетичного компоненту, конструктори JETOUR досить багато уваги приділили аеродинаміці, досягнувши коефіцієнту фронтального спротиву Cx=0,38.
Наприклад, створюючи дизайн масивної решітки радіатора з інтегрованою назвою бренду на одній з поперечин, працюючи над JETOUR спеціалісти були натхненні класичною архітектурою Китаю. А от фари головного світла із комбінацією проекційних та світлодіодних елементів, а також повністю світлодіодні денні ходові вогні – це вже рішення сучасні і навіть трендові.
Передня частина має помітні виштамповки на капоті, а також рельєфні елементи бампера, що переходять у обриси передніх колісних арок. Завдяки цьому кросовер виглядає цілком мужньо, проте брутальності у його зовнішності немає. 
Профіль кросовера сприймається як досить динамічний, завдяки довгому капоту, великим 18-дюймовим колісним дискам та оригінальному оформленню віконної лінії. Слід звернути увагу на те, що нижню частину вікон оздоблено хромом, тоді як стійки та верхні частини рамок – чорні, що створює яскравий і помітний перехід кольорів. 
Найбільш вражачим елементом задньої частини є ліхтарі, причому, аби отримати максимальний ефект, габаритні вогні мають бути ввімкненими. Тоді стає помітною комбінація з чотирьох яскравих світлодіодів, що нагадують традиційні китайські ліхтарики.
Інтер'єр. 
Внутрішнє наповнення автомобілю приємно здивує будь-кого, адже авто оснащене першокласно! В Україні JETOUR X70 наразі пропонується у єдиній комплектації, яку сміливо можна характеризувати, як автомобільний All Inclusive.
Х70 пропонує сім посадкових місць, які оздоблені еко-шкірою, при цьому крісло водія регулюється у трьох напрямах за допомогою електроприводу. 
Пасажири другого ряду мають можливість відрегулювати кут нахилу спинки, збільшувати простір для ніг через регулювання сидінь вперед-назад та користуватись глибокими кишенями на спинках передніх сидінь. Також для комфорту і зручності пасажирам доступні дефлектори кліматичної системи та дві USB-зарядки. Найбільш компромісними, є місця на третьому ряді сидінь, проте комфорту більше ніж достатньо для нетривалих міських поїздок або ж для дітей.
JETOUR X70 ніби створений для сімейних подорожей, адже окрім високого рівня комфорту, автомобіль має хороший потенціал для перевезення багажу. Максимальна місткість багажника складає 1680 літрів, при цьому спинки сидінь другого ряду можна скласти у пропорції 60/40. Третій ряд сидінь зручно та просто можна сховати у спеціальній ніші у підлозі та отримати велике багажне відділення. На додачу, в салоні передбачені 28 місць для зберігання дрібничок та можливість встановлення на багажних рейлінгах даху аеродинамічного боксу або кріплення для різноманітного спортивного спорядження.
Мультимедіа. 
JETOUR – справжній автомобіль-гаджет, опційне оснащення якого дійсно приємно вражає, починаючи з того, що у цьому автомобілі немає місця для звичних приладів. Аналогові шкали залишилися у минулому і панель приладів тут повністю цифрова з діагоналлю 12,3 дюйми та оригінальним графічним виконанням, що має три різних підсвічування на вибір водія. Керувати окремими функціями мультимедійної системи можна, як за допомогою аналогових кнопок поруч з дисплеєм, так і за допомогою мультифункціонального шкіряного керма.
На центральній консолі домінує 10-дюймова мультимедійна система з сенсорним екраном, з можливістю синхронізації з сучасними смартфонами на платформах Android та IOS через USB кабель. Причому екран повністю дублює смартфон, що дає змогу користуватись усіма додатками, а через Bluetooth насолоджуватись звуками за допомогою шести динаміків.  
Серед іншого, на дисплей виводиться зображення з камер, а сам автомобіль оснащений камерою огляду на 360 градусів, що є унікальною пропозицією для свого класу та вигідно вирізняє авто серед конкурентів. Окрім камери кругового огляду майстерно паркуватися допомагають передній та задній парктроніки.
До переліку опцій, що без перебільшення можна віднести до преміальних, належать величезний (1,1м2) панорамний дах із люком та система автоматичного відкривання багажника з електроприводом. Для того, щоб відкрити багажник, варто лише мати у кишені ключ від авто та провести стопою під заднім бампером і багажне відділення легко відчиниться. Особливий настрій під час подорожей створює амбієнтне підсвічування інтер’єру.
JETOUR X70 ще й надзвичайно турботливий автомобіль: натиснувши на кнопку зачинення авто на ключі, ви побачите, як люк панорамного даху, шторка та вікна автоматично зачиняються, а бічні дзеркала – акуратно складаються. Після цього активізуються іммобілайзер та штатна звукова сигналізація.
З приємних доповнень – авто оснащається електронним кондиціонером, електроприводом регулювання, складання та обігріву дзеркал, датчиками контролю тиску у шинах, чотирма електросклопідйомниками із функцією опускання – піднімання в один дотик, безключовим доступом і запуском двигуна та круїз-контролем!
Платформа і двигун.  
JETOUR X70 побудовано на одній платформі разом із Chery Tiggo 8, а це означає, що власники цього автомобіля отримують одні з найсучасніших технологій, які на даний момент є у розпорядженні холдингу Chery, а його габарити (довжина – 4735 мм, ширина 1900 мм, висота 1710 мм, колісна база 2720 мм) свідчать про його приналежність до класу середньорозмірних кросоверів.
По-перше, це несучий кузов, виконаний з широким використанням високоміцної сталі, що має жорсткість на кручення близько 16000 номів на міліметр. По-друге, кросовер отримав незалежну підвіску попереду та позаду, що разом із жорстким кузовом забезпечує чудову керованість. Кліренс авто – 200 міліметрів, що дозволяє спокійно рухатись містом та легким бездоріжжям.
За переміщення автомобіля у просторі відповідає сучасний бензиновий 4-циліндровий турбодвигун. За останніми трендами він є досить невеликим за об’ємом – 1,5 літри, проте видає  потужність у 147 к.с. та 210 Нм обертального моменту. Що стосується трансмісії, то в Україні на вибір доступні два варіанти: 5-ступенева механічна коробка перемикання передач або сучасний 8-ступеневий гідротрансформаторний «автомат».
На додачу, власникам JETOUR X70 стане у пригоді можливість задіяти спеціальний зимовий режим КПП, завдяки якому пробуксовка ведучих коліс на слизькій поверхні зводиться до мінімуму. Є й спортивний режим, що змінює режим роботи КПП та дозволяє «витиснути» максимум  з силового агрегату, збільшуючи крутний момент до 240 Нм, про що яскраво свідчать цифри на кришці багажника. 
Безпека. 
Кросовер щедро оснащений системами безпеки: найсучасніша система стабілізації ESP фірми Bosch серії 9.3, комплект з 4-х подушок безпеки, ABS+EBD, трекш-контроль та інші. До послуг водія також пропонуються система моніторингу сліпих зон, а також система попередження при виїзді зі смуги руху, коли є загроза зіткнення з іншим транспортним засобом. Додатковий комфорт допоможе отримати система допомоги при початку руху вгору і електронне стоянкове гальмо з функцією Auto Hold, що додатково розвантажує водія в щоденній експлуатації на дорозі, як-то рух в заторах та на світлофорах. 
Список опцій безпеки та допомоги під час руху дійсно вражає, вигідно вирізняючи авто у своєму класі, пропонуючи опції які зазвичай зустрічаються лише у преміум брендів. А найголовнішою з багатьох переваг автомобіля буде його ціна. Фактично це унікальна цінова пропозиція в сегменті семимісних кросоверів, що точно знайде своїх поціновувачів. 
JETOUR X70 буде продаватися у дилерській мережі компанії Сі Ей Автомотів, що включає 41 автосалон по всій Україні. Ціни на стильний кросовер стартують з відмітки 17 900 доларів США (503 527 грн.)* за авто з МКПП та 19 400 доларів США (545 722 грн.)* за версію з 8-ми ступінчатим «автоматом». Гарантія на автомобіль складає 4 роки або 100 000 кілометрів.
То ж, якщо ви мрієте про сучасний середньорозмірний кросовер та раціонально ставитися до витрат,  скористайтеся безкомпромісною пропозицією від JETOUR та Сі Ей Автомотів!
До зустрічі на дорогах!

* Наведено еквівалент ціни в доларах США на автомобіль Chery JETOUR X70 (2020 р.в.), за станом на 19.11.2020р. Ціни з урахуванням ПДВ. Всі розрахунки в гривнях. Деталі на сайті https://jetour.com.ua