03.11

Chery увійшли до ТОП-4 ринку нових легкових авто!

Команда компанії «Сі Ей Автомотів» (входить до складу Корпорації УкрАВТО), офіційного представництва бренду Chery в Україні, щиро дякує клієнтам за їх вибір!  

 

Жовтень 2021 року став історичним для команди «Сі Ей Автомотів» - бренд Chery зайняв четверту сходинку серед лідерів автомобільного ринку в нашій країні з результатом у понад 500 автомобілів та часткою ринку у 6,1%. Щиро вдячні кожному нашому клієнту, адже саме клієнти є найбільшою цінністю для бренду. Загалом цей рік став дійсно проривним для бренду Chery в Україні, бренд стабільно закріпився у топ-10 за продажами нових автомобілів, нарощуючи як кількість проданих авто, так і частку ринку. 

Головним чином це сталося за рахунок ключових переваг Chery в Україні: широкого вибору сучасних кросоверів та оптимального співвідношення «якість-комплектація-ціна». Бренд готовий відповідати за якість своїх автомобілів, на всі нові автомобілі що виводяться на ринок України діє розширена гарантія від виробника – 5 років авто 150 000 кілометрів, залежно від того, що настане раніше.

Головним бестселером на українському ринку для бренду залишається компактний кросовер Chery Tiggo 4, який було презентовано рівно рік тому, в жовтні  минулого року. Це першокласно оснащений автомобіль, що розташовується на перетині В-SUV і С-SUV класів та вирізняється яскравою зовнішністю. Дизайн цього авто став по-справжньому стильним, а комплектація кросоверу більш збалансованою - список опцій, доступних до замовлення, було оптимізовано, що позитивно позначилося на ціні. При цьому широкий список систем безпеки, опції комфорту і сучасна мультимедійна система з 9" сенсорним екраном є у всіх комплектаціях. Напрочуд виважений автомобіль, що вже знайшов велику кількість щасливих власників в Україні. У жовтні Chery Tiggo 4 зайняв 5 місце у рейтингу найбільш продаваних авто! 

Автомобілі Chery стають ще доступніше із оновленою, ще більш вигідною, кредитною програмою «Chery Експрес Кредит». Ця програма діє на придбання усього модельного ряду бренду в Україні, від компактного кросоверу Chery Tiggo 2 до повнорозмірного семимісного флагману - Chery Tiggo 8. 

Головними перевагами програми для клієнта є комфортний перший внесок, лише від 20% вартості авто, зі строком кредитування до 7 років та дуже вигідна річна ставка від 0,01% до 6,69%, щомісячні комісії відсутні. Тож встигніть скористатись вигідними умовами від «Chery Експрес Кредит» Строк дії пропозиції регламентовано з 24.09.2021 по 31.12.2021 р., а кількість автомобілів обмежена[i]

А вже незабаром ми відкриємо нову сторінку – в Україні буде презентовано Chery Tiggo 2 Pro, вже другого представника Pro-сімейства, з повністю новим дизайном автомобіля ззовні та, найголовніше, в інтер’єрі. Авто отримає значну кількість сучасних систем, як безпеки так і розваги, великий екран мультимедійної системи та ще більш приємні матеріали в салоні.

Ми впевнені, що українські споживачі високо оцінять новинку та вже наступного року Tiggo 2 Pro буде серед бестселлерів нашої країни.

 

 

Команда "СІ ЕЙ АВТОМОТІВ" щиро вдячна кожному, хто цікавиться брендом та бажає міцного здоров’я та приємних покупок авто в офіційній мережі Chery в Україні!

Дилерська мережа Chery в Україні: https://chery.ua/ukr/autosalon.html

 

Приєднуйтесь до нас в Facebook, Instagram, YouTube!

 

 


[i] Спеціальні умови кредитування на автомобілі CHERY за програмою «CHERY Експрес Кредит»/ «Легкий старт (партнерська)_06.2021» діють з 06.10.2021 року по 31.12.2021 року включно.
Мінімальний внесок - від 20% вартості автомобіля. Максимальний термін кредитування – 84 місяців. Допускається дострокове погашення кредиту. Максимальна сума кредитування – 2 500 000,00 грн. Реальна річна процентна ставка - 36,75% річних у грн*
*Реальна річна процентна ставка розрахована за умов вартості автомобіля 700 000 грн, строку кредитуванні 24 місяці, власному внеску 30%, схемі погашення ануїтет, номінальній процентній ставці 2,39%  річних у грн та платежів за супровідні послуги банку та третіх осіб, пов'язані з отриманням, обслуговуванням і поверненням кредиту. Реальна річна процентна ставка залежить від обраних клієнтом умов кредитування. Схема погашення кредиту – Ануїтет, стандарт.
Одноразова комісія за надання кредиту (без ПДВ) – в залежності від строку кредитування та розміру річної фіксованої відсоткової ставки складає –
- Не застосовується - при строку кредитування 1 рік (включно) та власному внеску від 60% і більше, при строку кредитування від 1 року (+2 дня) по 2 роки (включно) та власному внеску від  60% та більше, при строках кредитування від 3 років (+2 дня) по 5 років (включно) (окрім строку кредитування від 3 років (+2 дня) по 4 роки (включно) та власному внеску від  60% та більше).
- 2,99% від початкової суми кредиту – при строку кредитування від 2 років  (+2 дня) по 3 роки (включно) та власному внеску від 50% до 59,99%;
- 1,99% від початкової суми кредиту по 3 роки включно  (окрім строку кредитування 1 рік (включно) та власному внеску від 60% і більше, при  строку кредитування від 1 року (+2 дня) по 2 роки (включно) та власному внеску від 60%  і більше, при строку кредитування від 2 років  (+2 дня) по 3 роки (включно) та власному внеску від 50% до 59,99%);
- 1,49% від початкової суми кредиту для строку кредитування від 3 років (+2 дня) по 4 роки (включно) та власному внеску від  60% та більше.
Додаткові витрати – комісія за внесення запису про реєстрацію обтяження предмету застави в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна – 750 грн. з ПДВ;
Кредитування здійснює АБ «УКРГАЗБАНК»: Ліцензія НБУ № 123 від 06.10.2011 року. Номер за державним реєстром банків - №183
Кредит надається у відділеннях Банку по всій території України за винятком тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення ООС. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнавайтеся на сайті www.ukrgasbank.com або за телефоном: 0 800 309 000 (дзвінки безкоштовні на території України).

ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» не несе відповідальності за послуги кредитування банків-партнерів та супутніх страхових послуг. Вказані умови кредитування не є рекламою та надаються виключно з метою попереднього ознайомлення зі схемами кредитування. Кількість автомобілів обмежена. Виробник і продавець залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і ціни на автомобілі. Актуальні ціни уточнюйте в салонах офіційних дилерів https://chery.ua/ukr/autosalon.html.