04.04

СК «Експрес Страхування» визнана одним з кращих страховиків України з клієнтського сервісу

СК «Експрес Страхування», що належить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, увійшла в трійку найкращих страховиків України в номінації «Найкращий клієнтський сервіс» за результатами всеукраїнської премії FinAwards 2024.

«Я переконана, що клієнтський сервіс має базуватись на чесності, професійності та закоханості в людей, — коментує директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва. — Це наша щоденна робота, яка робить нас щасливими і надає змогу себе реалізувати. Адже ми займаємось тим, у що віримо. І це так просто й складно одночасно: береш відповідальність — тримай її до кінця».

Премія FinAwards, яку проводять впливові онлайн ресурси Мінфін та Finance.ua, щороку відзначає найкращі фінансові та інвестиційні продукти, сервіси та FinTech новації. Відбір претендентів на участь у номінаціях премії тривав три місяці. Учасників оцінювало експертне журі, а також проходило відкрите онлайн-голосування на сайті конкурсу.

Команда СК «Експрес Страхування» вдячна за кожний голос клієнтів та партнерів. Для всіх нас — це неймовірно надихаюча підтримка і переконливий доказ довіри.

Ми, безумовно, маємо бажання й надалі розвивати наш сервіс та формувати моду на якісного українського страховика!

 

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками IV кварталу 2023 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні.